EU & WBs / Network Partners of ACERC

EU & WBs / Network Partners of ACERC

Presentation of Albanian Centre for Energy Regulation and Conservation - ACERC

ACERC is a think tank centre with focus in Albania energy market and its integration on 8th Regional Area & EU IEM. The ACERC mission aim to provide a qualified contribution to the promotion of the liberalization and the effective integration as well as the efficient use of energy resources.

ACERC main activities profiles briefly consists in the release reports, articles and periodicals. In cooperation also with collaborates the offering of the activities that support capacity building of market actors, such as national and regional seminars, trainings and conferences. Initiatives completed by advocating in the energy sector promoting a forum called in Albanian School of Regulation.

For more visit us at the Official Website of Acerc | Albanian Energy Market -AEM Group in LinkedIn.

Ftese ne Forumin e 9te Balkan Energy Finance nga 31-1 Nëntor 2016, Beograd, Serbi

AEP Updates 2016Posted by Adv. Lorenc Gordani, PhD Fri, September 30, 2016 13:01:05

Qendra Shqiptare për Rregullimin dhe Konservimin e Energjisë - ACERC fton të merrni pjesë në Forumin 9th Balkan Energy Finance nga 31 - 1 Nëntor 2016, Beograd, Serbi.

Në datat 31-1 Nëntor 2016, do të zhvillohet në Beograd (Serbi), Forumi 9-te Ballkan Energy Finance. Organizatorët e “9th Balkan Energy Finance Forum 2016'' ftojnë investitorët shqiptarë të marrin pjesë në këtë panair. Ne kuadër te bashkëpunimi te ACERC si media supporter te gjithë te interesuarit do te kenë një zbritje me 20% te vleres për pjesëmarrje si dhe shume avantazhe te tjera promovuese duke referuar kodin"kt20".

Panairi pritet të mbledhë një numër te madhe pjesëmarrësish nga Ballkani si dhe nga e gjithë Evropa, kryesisht investitorë, eksperte, kontraktorë dhe aktorë të tjerë të interesuar për fushën e energjisë dhe ne veçanti atë te rinovueshme. Me këtë rast do të prezantohen projekte dhe koncensione në fushat e energjisë së erës, hidrocentralet, energjia fotovoltaike, biomasa, biogazi, efikasiteti i energjisë, ndriçimi, etj.

Më shumë detaje rreth panairit dhe regjistrimit do të gjeni në linkun: http://www.eelevents.co.uk/balkan-energy-finance-forum-2016/ dhe mund te merrni kontakt me:

Katja Tolstonoh

Marketing Executive

t: 44 207 275 8020

e: katja.tolstonoh@eelevents.co.uk

EEL Events

Office 13 Hiltongrove

14 Southgate Road

N1 3LY, London  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.